Fitnessinrichting voor overheidsinstanties

"Waarom overheidsgebouwen een fitnessruimte nodig hebben!"

‘Vooral omdat de gezondheid van de werknemers in deze branche zo essentieel is om hun job te kunnen doen.’

Ben je verantwoordelijk voor het welzijn van het personeel bij de politie, de brandweer, het leger of een andere overheidsinstantie? Vooral omdat de gezondheid van de werknemers in deze branche zo belangrijk is om hun werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, zijn deze organisaties gebaat met een fitnessruimte.

Sporten voor of na het werk, of tijdens de lunchpauze, heeft zeker voordelen zowel fysiek als mentaal, het houdt je personeel fit en alert, ze gebruiken hun tijd efficiënter. Een in-housefaciliteit waar het personeel hun conditie up-to-date kunnen houden, is daarom een praktische oplossing.

Ook voor een update staat LargoFit klaar om een goede oplossing te bieden. Welke toestellen zijn efficiënt, welke toestellen eventueel beter kunnen worden vervangen en welke toestellen een nuttige aanvulling kunnen zijn.

Bij LargoFit weten we door onze jarenlange ervaring in de fitnesswereld, hoe we een fitnessruimte zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten en met welke fitnessapparatuur deze ruimte het beste wordt uitgerust. We stellen je graag een totaalconcept voor, met een offerte en een 3D-ontwerp. Wij zorgen voor de installatie de toestellen en een degelijke service na verkoop.Onze LargoFit HealthDeals zijn misschien interessant voor het personeel die graag voor thuis een toestel willen kopen; ze krijgen bij aankoop de best mogelijke prijs.

Heb je een concrete vraag of ben je op zoek naar algemeen advies? Wij staan klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Contacteer ons