Magazijnverkoop Largo Fit

Na een aantal zeer drukke maanden is ons magazijn toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Dit maakt dat we ook een aantal producten willen opruimen, waardoor jij een mooie kans krijgt op enkele unieke koopjes met tot 60% korting op de normale verkoopprijs.

We organiseren deze magazijnverkoop samen met onze partner Fitness Trading, in hun magazijn te Stadsheide 3, 3500 Hasselt, België.

Zaterdag 5/3: 09.00 - 14.00
Ma - vr: 9.00 - 16.30
Zaterdag 12/3: 09.00 - 14.00

Tijdens bovenstaande momenten kan je in ons magazijn langskomen om alles in onze magazijnverkoop te bekijken en deze producten zelfs eerst te testen. Zit er iets bij wat je interessant vindt, dan kan je dit ter plaatse kopen en meenemen.

Om alles overzichtelijk te houden, hebben we een document samengesteld met alle producten die we beschikbaar hebben tijdens onze magazijnverkoop. Bij elk product staat ook de staat waarin het zich bevindt vermeld. De meeste van de vermelde artikelen zijn nieuw, aangezien dit retourzendingen zijn die we ontvangen hebben, producten waar we een kleine reparatie aan moesten uitvoeren of showroom artikelen. De garantievoorwaarden zijn dezelfde als voor nieuwe producten.

Klik hier voor de volledige lijst met producten.

De prijzen vermeld in het document zijn voor afhaling in ons magazijn in Hasselt, België. Sommige artikelen kunnen ook verzonden worden, klik hier om rechtsreeks met Fitness Trading contact op te nemen voor meer informatie betreffende de verzendkosten.

First come, first served. Wacht dus zeker niet te lang.

Locatie