Maak hieronder een keuze uit de verschillende categorieën van loopbanden

De loopband was, is, en blijft het populairste cardio apparaat. Het gebruiksgemak, de efficiëntie, en de multifunctionaliteit van een loopband zorgen ervoor dat het gebruikt kan worden door iedereen. 

Ben je niet helemaal zeker of een loopband iets voor jou is, of ben je benieuwd naar de voordelen die je ervan kan verwachten? Lees hier dan iets meer. 

Ben je overtuigd van de enorme waarde en vele voordelen van een loopband, maar weet je niet goed welk model het beste bij jou past? Lees dan hier iets meer.

Exclusive Members ontvangen nu €100 korting bij de aankoop van hun loopband. Ben je nog niet ingeschreven voor de Largo Fit Exclsusive Membership Club? Schrijf je in door simpelweg helemaal onderaan deze pagina je emailadres achter te laten. 

 

Thuisgebruik

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare loopband om thuis te gebruiken? Dan hebben we enkele perfecte opties voor je. Al deze loopbanden staan bekend als toppers in de markt qua prijs/kwaliteit. 

Deze modellen zijn voorzien van alles wat je verwacht van een loopband en ze zijn meer dan geschikt voor de gemiddelde sporter. Als je de beste prijs/kwaliteit deal zoekt zit je goed met een van deze toppers.

Wandelbanden

Is een loopband iets te intensief en houd je het liever bij wandelen? Dan is deze wandelband perfect voor jou. Dit model wordt voornamelijk gebruikt door mensen van een iets oudere leeftijd die wel graag in beweging willen blijven, zonder zich in de buitenwereld te wagen. De steunen aan de zijkanten zorgen ervoor dat je ten allen tijde ondersteund bent en maakt ongelukken vrijwel onmogelijk. 


Professioneel gebruik

Ben je een professionele sporter of amateur atleet? Dan ben je vast op zoek naar een loopband die afgestemd is op jouw prestatieniveau. Onderstaande modellen zijn speciaal ontworpen voor de specifieke behoeften van professionals. Met deze apparaten haal je het maximale uit je trainingen.