Fitnessscholen op maat van de klant!

Haal het beste uit je fitnessruimte!

“Jij weet hoe je ervoor moet zorgen dat jouw klanten hun doelen kunnen behalen. Wij weten hoe je een ruimte op een ideale manier kunt inrichten.”

Kleinschalige fitnessclubs zijn ideaal voor de ietwat kieskeurige klant die nood heeft aan persoonlijke begeleiding en aanpak, trainingen op maat, meer privacy. De kleinere clubs zijn ook ideaal voor klanten die nood hebben aan de gezelligheid en intimiteit van de kleinere club of voor senioren die zich in niet kunnen vinden in het hectische tempo van een grote club.

Is dit iets voor jou? Een kleine sportschool op maat van de klant? Heb je de zin en de ruimte om zo’n project te realiseren? LargoFit heeft meer dan 25 jaar ervaring in de fitnesswereld en we kunnen we je daarom perfect begeleiden in dit traject. We raden aan om klein te beginnen, langzaamaan op te bouwen en een plan op te stellen voor wat in het begin noodzakelijk is en wat het beste is voor de volgende stap.

LargoFit bekijkt samen met jou de grootte van de ruimte, hoeveel leden je hebt en hoeveel sporters je gelijktijdig zou verwachten en waar je je op wil focussen.

LargoFit kan je totaalconcept aanbieden, beginnend met een offerte en de bespreking hiervan, en met zicht op wat er in de toekomst nog mogelijk zou kunnen zijn. Door onze ervaring weten we perfect hoe we een ruimte kunnen indelen. Daarna volgt een 3D-ontwerp, de installatie van de toestellen en natuurlijk zorgt Fitnesstrading voor een degelijke service na verkoop. Wij leveren snel en efficiënt, zodat je in no-time kunt starten!

Of ben je al actief in een kleine fitnessclub en heeft deze een update nodig? Ook hier kan Fitnesstrading adviseren welke toestellen een nuttige aanvulling kunnen zijn of welke toestellen eventueel beter kunnen worden vervangen.


Fitnesstraining adviseert je graag. We stellen je een totaalconcept voor met offerte, 3D-ontwerp een planning naar de toekomst toe. Daaropvolgend de installatie van de toestellen en natuurlijk ook een degelijke service na verkoop.

Heb je een concrete vraag of ben je op zoek naar algemeen advies? Wij staan klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Contacteer ons